Tijdens een interview met Corbin Fraser hebben Roger Ver, in de volksmond bekend als Bitcoin Jesus en het gezicht van Bitcoin Cash [BCH] aangekondigd dat Bitcoin Cash in ‘tienduizenden supermarkten’ in Japan beschikbaar zal zijn. Deze aankondiging raakte de markt op het moment dat alle crypto’s weer in een opwaartse trend leken te zitten.

Het interview begint met de discussie over Bitek, een BCH naar Colombiaanse valuta convertor, waarbij Roger Ver aankondigt dat Bitcoin Cash in Japanse supermarkten beschikbaar zal zijn. Hij zegt:

“Ik heb er niet over gepost of er openlijk over gesproken, maar we hadden deze week een vergadering; Bitcoin Cash zal beschikbaar worden in tienduizenden Japanse supermarkten, en je zult dus alles in deze winkels met Bitcoin Cash kunnen betalen, wat ook het betalen van je energierekening inhoudt.”

Het interview gaat verder met een uitleg over hoe je met de eerste versie van Bitcoin koffie kon kopen, en dat Bitcoin Cash diezelfde kant op gaat. Daarnaast vertelt Roger Ver ook over de verschillende partnerschappen van Bitcoin Cash, waaronder met Menufly die actief is in grote steden in de VS, die nu BCH accepteert als betaalmethode, en Bitbox, die verschillende tools biedt voor ontwikkelaars die zich willen ontwikkelen op Bitcoin Cash.

Memory Dealers, een Redditor zegt:

“En de BTC-jongens kunnen niet boos zijn omdat ze niet eens willen dat BTC wordt gebruikt voor betalingen. ‘Muh store of value!'”

 

Mob Two, een andere Redditor zegt:

“Jazeker, geweldig. Absoluut op het juiste pad om geld te verdienen voor de hele wereld. Hou ervan!”

 

Ricardo town zegt:

“Belangrijk is dat je alles kunt betalen bij supermarkten in Japan. Ik kocht items bij Amazon in contanten. Ik betaal al mijn rekeningen op die manier. Zo ook alles in supermarkten. Als dit uitpakt, kun je bijna alles met BCH kopen in Japan “

 

Eli Afram, een Twitterati zegt:

“Dit is hoe echte adoptie eruitziet. Goed gedaan :)”

Volgens CoinMarkertCap, op het moment van publicatie, handelt Bitcoin Cash [BCH] tegen $1187 met een marktkapitalisatie van 20 miljard en een significante stijging van meer dan 11% in de afgelopen 24 uur.

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.