CME Blockchain Futures Chicago Bitcoin BTC Crypto

Sinds februari, toen Bitcoin het dieptepunt op $6k vond, blijft de prijs consolideren binnen het driehoekspatroon. Op dit moment handelt BTC/USD heel dicht bij de trendtrendlijn en het supportniveau op 78,6% Fibonacci retracementniveau.

Zou het ‘t keerpunt kunnen zijn voor BTC? Ja, dat zou het zeker kunnen zijn. De huidige prijs lijkt zeer aantrekkelijk en zou een goede koopmogelijkheid kunnen bieden aan beleggers op middellange tot korte termijn. Terwijl BTC boven de $6k blijft, blijft de kans op de uptrend erg hoog. Er zijn twee weerstandsgebieden waar de Bitcoin naartoe zou kunnen bewegen, de eerste is op $13k en de tweede op $18.5k. Beiden worden bevestigd door de Fibonacci-retracementniveaus.

Alleen als BTC onder $7k zou breken en sluiten, zou de prijs opnieuw het supportniveau op $6k kunnen bereiken, wat een belangrijke supportlijn is. Een uitbraak onder de $6k zou een bullish vooruitzicht kunnen betekenen en zou kunnen leiden tot een daling naar de $4k.

Bron: Cryptopost

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.