Met het herstel dat nu aan de gang is, blijven we optimistisch dat we eindelijk Bitcoin de $9000,00 weer zien bereiken, mogelijk deze week al.

Door een analyse van cijfers uit het verleden weten we dat Bitcoin na perioden van dalingen bekend staat om ook weer te stijgen. Markten worden gedreven door emotie, en koopgedrag wordt vooral daardoor gedreven. Dus als de Bitcoin-prijzen dalen en mensen inkopen, zal een domino-effect Bitcoin doen stijgen.

Hoewel niets van dit alles kan worden gegarandeerd, zou een stijging van $500,00 Bitcoin gemakkelijk de $ 9.000,00 laten raken.

Op dit moment is het vrij belangrijk dat Bitcoin uiteindelijk rond die waarde blijft hangen, we zien dat $9.000,00 een sterk resistance-niveau is. Aangezien Bitcoin een cryptocurrency is met de macht om de rest van de markt te vormen, kan de resistance de progressie van de rest van de cryptocurrency-markten stoppen. Gelukkig is zelfs de sterkste resistance natuurlijk slechts tijdelijk. Dit niveau zal uiteindelijk worden overschreden.

Als we Bitcoin deze week de $9.000,00 zien halen, zal het hoogstwaarschijnlijk te wijten zijn aan een correctie na een lange periode van dalingen. Tijdens deze periode zagen we Bitcoin soms net onder de $8000,00 dippen, maar sindsdien is het langzaam weggetrokken van dit lage niveau.

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin gewaardeerd op $8.505,15 en is het gestegen met 1,90%.

Op zijn minst kunnen we met deze cijfers in het achterhoofd optimistisch zijn over cryptocurrencies in het algemeen. April was een ongelooflijke maand en gaf ons veel beloftes voor hoe de markten in mei zouden gaan presteren, we verwachtten een aantal grote dingen die de prijs zouden doen stijgen, maar die dingen zijn helaas niet echt gebeurd. Als Bitcoin mei afsluit met een waarde van $9.000,00, kunnen we in ieder geval hopen dat misschien juni de maand zal zijn waarin we eindelijk Bitcoin de $10.000,00 of meer zien bereiken.

Bron: Cryptodaily

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.