Bitcoin Verkoop Voucher Loten Loterij Frankrijk Tabak Kiosk

Nieuws dat Ethereum World News heeft bereikt, duidt erop dat er in de afgelopen twee maanden een massale liquidatie van in beslag genomen cryptocurrencies door Duitse autoriteiten is geweest en dat dit op 20 februari is begonnen. De inbeslaggenomen crypto’s omvatte 1.312 Bitcoins (BTC), 1.399 Bitcoin Cash (BCH)-crypto’s, 1.312 Bitcoin Gold (BTG) -crypto’s en 220 Ethereum (ETH).

 

Onderzoek naar de datum waarop de verkoop van de cryptocurrencies door de rechter was goedgekeurd, laat zien dat dat Bitcoin volgens coinmarketcap.com op $11.732 werd geschat. Tegen die prijs werd de hoeveelheid te verkopen Bitcoin gewaardeerd op $15.392.384. Bitcoin Cash werd op 20 februari gewaardeerd op $1.530, wat aangeeft dat de waarde van BCH die verkocht moest worden $2.140.470 was. Bij analyse van het te verkopen Bitcoin Gold, werd dit aantal crypto’s op dezelfde datum geschat op $183.680. En ten slotte de te verkopen ETH was $206.800 waard.

Als we alles optellen, zien we dat de totale waarde van de in beslag genomen cryptocurrencies op die dag in februari $17.923.334 bedroeg, waarbij BTC 85.8% van deze waarde opmaakte.

Als we vanaf die dag in februari naar de grafieken kijken, begint een reeks downtrends op 20 februari. Het rapport voegt hieraan toe dat de verkoop over een periode van twee maanden heeft plaatsgevonden, verspreid over ongeveer 1.600 afzonderlijke transacties. De autoriteiten slaagden erin ongeveer $14 miljoen op te halen uit de verkoop van de cryptocurrencies.

 

De grote vraag is nu: kan de verkoop van deze hoeveelheid BTC de crypto-markt beïnvloeden?

De manier waarop de cryptomarkt zich gedraagt, is dat elke kleine indicatie tot paniekverkopen kan leiden. Elke extra FUD zal zeker leiden tot voortdurende dalingen op de crypto-markten.

Men moet ook onthouden dat er berichten zijn geweest over meer dan $140 miljoen in BTC die werden verkocht door de Mt. Gox-trustee, in april. Als beide verkopen van BTC op hetzelfde moment aan de gang waren, is het zeer waarschijnlijk dat hun gezamenlijke acties hebben kunnen bijdragen aan de daling die we nu zien. De verkoop door de Duitse autoriteiten heeft de neerwaartse trend gestart, en de Mt. Gox-verkopen hebben deze trend uiteindelijk een duwtje in de rug gegeven.

 

Bron: Ethereumworldnews

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.