John McAfee is een van de populairste online influencers van de crypto-community. De voormalige CEO van McAfee-medewerkers staat bekend om zijn prijsvoorspellingen voor de cryptomarkt en de mogelijkheid om handelaren te beïnvloeden.

John McAfee tweette:

“Raak niet in paniek over de prijsdaling van Bitcoin. Het is een overdreven reactie op het nieuws dat Bitstamp, Coinbase, itBit en Kraken worden onderzocht voor prijsmanipulatie. Dit zal de bull-markt met niet meer dan 30 dagen vertragen. Koop de angst niet. Koop de crypto’s.”

De afgelopen twee dagen vertoont de markt bearish tekenen. McAfee vroeg in deze paniekerige situatie aan zijn volgers niet in paniek te raken nu de prijzen dalen. Het is een tijd om te investeren, aangezien Coinbase, Bitstamp, itBit en Kraken worden onderzocht voor prijsmanipulatie. Dit zou een van de belangrijkste redenen kunnen zijn waarom de bull-markt vertraagd is, stelt McAfee, deze bearish-markt zal niet langer dan 30 dagen duren.

Felix Lopez, een Twitter-gebruiker, reageerde op de tweet van McAfee:

“Is een spel, wees niet bang en wees geduldig. Val niet in die val, voor mij is een kans om mijn bezit met nieuwe fiat te vergroten “

Vijay Krishna, een crypto-liefhebber zei:

“Probeer je te bewijzen dat dit geen manipulatie van een whale is? Kom op, honderden dollars drop in enkele minuten is niet organisch en whale’s doen dit om meer geld te verdienen. De rijkdom van Crypto is te gecentraliseerd en we praten over decentralisatie enz. Kom op, laten we de realiteit maar eens bespreken!”

De bearish-markt wordt vaak veroorzaakt door whale’s. De handelaren in de crypto-wereld hebben een aantal redenen gegeven voor wat de markt rood maakt. De cryptocurrency-markt heeft gedurende het weekend meer dan $50 miljard aan waarde verloren, omdat alle grote crypto’s in het rood gingen. Ethereum, Bitcoin Cash en Ripple kenden een daling van 11%, de markt bevindt zich nog steeds op het moment van schrijven laag in het rood.

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.