John McAfee heeft eerder vandaag details op Twitter vrijgegeven van zijn door cryto-gesteunde fiat-valuta. Het wordt de “McAfee Redemption Unit”, en heeft een voorlopige releasedatum van 24 juni.

De valuta is naar verluidt gedrukt op valutapapier. Het heeft ook holografieën aan beide zijden en is geserialiseerd met twee kenmerken die verband houden met fiat. Het is gekoppeld aan de blockchain en kan verzilverd worden. Er wordt ook gezegd dat het verzamelbare functies heeft, zoals gespecificeerd door McAfee zelf.

De tweet in kwestie:

“Geen hoax. De “McAfee Redemption Unit” is echt en is er binnen 26 dagen. De afbeelding is lage resolutie – wil nog niet te veel weggeven. Gedrukt op valutapapier, holografieën aan beide zijden, geserialiseerd, gekoppeld aan de blockchain, verzilverbaar, converteerbaar, collectible”

De afbeelding laat de verschillende biljetten van de valuta zien. Het “1 MRU”-biljet bevat een afbeelding van John McAfee omringd door 5 vrouwen. Het “5 MRU”-biljet bevat een portretafbeelding van McAfee. De “10 MRU” heeft het portret van mede-oprichter van Bitmain, Jihan Wu.

De “20 MRU” kenmerkt de Amerikaanse ondernemer Brock Pierce, die betrokken is bij de Bitcoin Foundation. De “50 MRU” bevat verrassenderwijs Roger Ver, die berucht is om het propageren van Bitcoin Cash. De “100 MRU” laat McAfee zonder das zien, en de “500 MRU” toont McAfee met zijn vrouw.

Alle biljetten bevatten de verklaring:

“Gelieve te verschijnen op het afkoopkantoor tussen 13:00 en 15:00 uur op Rinconada de Los Caracoles 109 Departmento 01 Conchas Chinas, Puerto Vallarta, Mexico 48390. Presenteer uw certificaat. Het uitwisselingscentrum controleert de authenticiteit ervan en biedt u een datum, tijd en locatie in de VS waar Mr. McAfee u voor de toegewezen tijd zal ontmoeten.”

Dit zou impliceren dat de valuta zou worden ingewisseld voor een soort van waarde, hoewel niets anders op dit punt duidelijk is.

Twitter-gebruiker Yevette zei:

“Ik hou van de 500, het is zooo Sweet!”

Gebruiker fork zei:

“Ja John, ja ja ja. Wij staan achter je, broer. “

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.