Nieuwe voorspellingen door de man met de kristallen bol voorspellen een stijging in prijs tot $15k voor het einde van juli.

Deze onthulling kwam toen Twittergebruiker @joshuastredder3 John vroeg wanneer de prijs van BTC terug zou gaan naar de $15k.

Deze voorspelling was in strijd met de eerste voorspelling die hij maakte toen hij zei dat: “Bitcoin zal in juni $15.000 overtreffen. Zal in juli dalen.” Het is nu half juni en McAfee lijkt een nieuwe visie te hebben gekregen.

Veel van zijn fans vonden zijn tweet dit keer grappig, met veel verwijzingen naar zijn voormalige tweet, waarbij @Danrocky zei:

Maar je voorspelling was voor juni en ik heb al een Lambo besteld.”

En nog een:

“ik hoop dat je gelijk hebt John! Ik houd vast als een fu * king champ !!”

Jocelyn Simard, die kritisch deze voorspelling van de huidige prijs analyseert, zegt dat het een wonder zou zijn als zijn voorspelling werkelijkheid wordt. In de optiek van Simards zou het op zijn minst een jaar of meer duren voordat de prijs daadwerkelijk de $15k zou halen.

“Zelfs voor juli zou dat bijna een wonder zijn. Ik zou het eerder een heel jaar geven (en dat zou nog VEEL sneller zijn dan de 3 decennia die de Dow Jones nodig had om terug te komen in de jaren 30-40 en 50 …). “

Afgaande op de huidige prijs van Bitcoin en de alternatieve cryptocurrencies, is er de afgelopen 24 uur een enorme prijsdaling geweest. De prijs van Bitcoin is in de afgelopen zeven maanden gedaald van ongeveer $20k naar $6500+ en daalt nog steeds.

Afgezien van wat de markt te zien geeft, hebben veel analisten hun mening uitgesproken over de prijs van bitcoin, waarbij sommigen zeggen dat de prijs snel $20.000 zal overtreffen.

Of dit zal uitkomen, hangt af van hoe de rest van de markt reageert op dit nieuws. Maar zoals het er nu uitziet, lijken veel te verkopen om nog wat winst te behalen.

Bron: Zycrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.