ETH ETF Ethereum Handel Crypto ICO Blockchain

De op een na grootste beurs van Duitsland, Börse Stuttgart, zal binnenkort haar eerste cryptocurrency-handelsplatform uitbrengen.

De beurs uit Stuttgart schreef het volgende: “Bison vereenvoudigt de handel in digitale valuta. Het is ‘s werelds eerste crypto-app waar een traditionele beurs achter zit. Het prototype van de app bestaat al, het eindproduct is vanaf de herfst gratis verkrijgbaar.”

Je kunt een voorproefje nemen van enkele van de toekomstige services van Bison aangezien het prototype al bestaat. Volgens de website van de crypto-beurs zal Bison vanaf september 2018 beginnen met het leveren van zijn diensten. Het platform heeft bevestigd dat transacties zullen worden uitgevoerd zonder enige commissie. Naast de markt-graphics zal het platform je ook het trending nieuws van het internet brengen:

“Bison analyseert dagelijks meer dan 250.000 tweets uit de crypto-community en vat de belangrijkste informatie voor u samen.”

Bison is erin geslaagd om investeringsbarrières te doorbreken en een geavanceerde toepassing te ontwerpen die zowel door beginners als ervaren gebruikers kan worden gebruikt. Zo schreef Börse Stuttgart:

“Tot nu toe was investeren in Bitcoin, Ether & Co. allesbehalve eenvoudig. Bison maakt het makkelijker: de app is eenvoudig te gebruiken, de gebruikersinterface is beschikbaar in het Duits, later ook in het Engels. Met Bison verminderen we ook de complexiteit van registratie en identiteitsbewijzen aanzienlijk: tot nu toe duurde het openen van een gebruikersaccount meestal enkele dagen, bij Bison zal de tijd van activering tot echt handelen slechts enkele minuten zijn.”

Bij de lancering ondersteunt Bison vier cryptocurrencies: Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple, andere worden later toegevoegd. Het crypto-beursconcept van Bison is het resultaat dat voortkomt uit de antwoorden op een vragenlijstonderzoek. Een van de conclusies was dat beleggers de voorkeur geven aan een eenvoudige manier om de cryptomarkt te begrijpen en te gebruiken. Dat is wat Bison van plan is te bieden.

Bron: Coindoo

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.