India RBI SWIFT Centrale Bank Roepie Rupee Crypto Blockchain Regelgeving

De cryptomarkten blijven deze week overeind staan met Bitcoin (BTC) die niet ver van de $7.000 af ligt, zelfs met het nieuws dat India’s centrale bank zou gaan stoppen met het handelen met crypto-gerelateerde bedrijven.

De relatief stabiele prijzen kunnen worden toegeschreven aan de grote aanwinst in Azië die gisteren plaatsvond toen Omise en OmiseGO een Memorandum van Overeenstemming tekende voor fintech en Blockchain-innovatie met een Zuid-Koreaanse bankpartner.

BTC wordt momenteel verhandeld voor ongeveer $6.880, wat een stijging is van iets meer dan 3 procent over een periode van 24 uur tot de tijd van publicatie.

Ethereum (ETH) komt ook in de buurt van $400, en wordt momenteel verhandeld voor $381, wat ook een stijging is van iets meer dan 3 procent over een periode van 24 uur tot de tijd van publicatie.

Van de top tien munten die vermeld staan op CoinMarketCap staat alleen EOS in het rood. Deze munt is minder dan 1 procent in waarde gedaald over een periode van 24 uur tot de tijd van publicatie en wordt verhandeld voor $5.92.

Monero, die recentelijk haar protocol om cryptocurrency tegen ASIC miners te beschermen heeft geüpdatet, voornamelijk Bitmain’s onlangs aangekondigde Antimer X3, is iets gestegen met iets meer dan 1 procent over een periode van 24 uur. Hiermee staat Monero op de 11e plaats op CoinMarketCap en wordt verhandeld voor $170 op tijd van publicatie.

De totale marktkapitalisatie staat rond de $258 miljard volgens de data van CoinMarketCap, en is gestegen ten opzichte van het intraweek dieptepunt op 1 april van ongeveer $243 miljard.

 

Bron: Cointelegraph

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.