Bitcoin Lolli Sephore BTC Wallet Exchange FSB Amerika VS

Op 7 juni hebben Roger Ver, het officiële gezicht van Bitcoin Cash [BCH] en de CEO van Bitcoin.com aangekondigd dat BCH nieuwe “ontwerpen” bekijkt om nieuwe applicaties toe te kunnen voegen. Dit zeiden ze op de eerste wekelijkse Tokyo Bitcoin Cash-meet-up in Rakan.

Eerder in de eerste week van juni verzamelden meer dan 100 programmeurs zich voor de ‘BCH Geek’ in China om meer kennis te vergaren over het maken van op BCH gebaseerde apps die meer “bruikbaarheid bieden voor mensen over de hele wereld”. In een recent interview met CNBC heeft Jay Clayton, de voorzitter van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, zijn opvattingen over Bitcoin verduidelijkt door ernaar te verwijzen als ‘vervangingen voor soevereine valuta’s’.

Controversieel genoeg verklaarde Roger Ver dat Bitcoin Cash-ontmoetingen meer dan 125 mensen opleverden, wat vermoedelijk veel minder is dan het aantal mensen dat opduikt voor BTC-bijeenkomsten. Ver ging rond met BCH-t-shirts en zorgde ervoor dat meer mensen de community ondersteunden en leerden kennen.

Dit is niet de eerste keer dat Ver BTC heeft aangevallen om ondersteuning te vergaren voor de Bitcoin Cash-gemeenschap.

Roger Ver verklaarde dat:

“Sinds 2011 vertel ik mensen over Bitcoin. Hiermee kun je geld met iedereen en overal direct gratis verzenden en ontvangen, en er is niets dat iemand kan doen om het te stoppen. Dit is nog vandaag steeds 100% waar als het om Bitcoin cash gaat, maar niet langer in het geval van BTC. “

Hij ging later over op het vragen van vrienden en handelaars om BCH te accepteren als betaalmiddel. Investeerders werd gevraagd om ‘free.bitcoin.com’ te bezoeken om gratis Bitcoin Cash te verdienen. Zowel Bitcoin Core als Bitcoin Cash delen hetzelfde genesisblok.

Memo.cash biedt ook zero-manipulatie als het gaat om het plaatsen van meningen over de blockchain en meer mensen zullen het gaan ondersteunen omdat het niet centraal wordt beheerd. Ver gelooft dat “vernietiging de sleutel tot vooruitgang is”. Daarmee doelt hij op de regelgevende instanties die het probleem van digitale valuta’s niet oplossen, en de markt alleen maar willen verstoren. Een andere website, Moneytoken.com, is al begonnen BCH te gebruiken als opslag van waarde.

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.