SATOS Exchange Nederland Bitcoin BTC Advertentie Google Facebook Crypto

Adverteren voor cryptomunten is sinds de blokkade door advertentiegrootmachten Google en Facebook lastig. Handelsplatform SATOS heeft een oplossing gevonden: gratis Bitcoin uitdelen. Iedereen die een foto maakt van een van de 200 Bitcoinfietsen, die zes weken lang door Amsterdam rijden, kan meedoen.

Wanneer online adverteren afvalt dien je als bedrijf creatieve oplossingen te bedenken. Eerder experimenteerde SATOS al met traditionele reclametactieken. Zo reed er zes maanden een Bitcoinbus door de Amsterdam. Nu gaan zij de straat op met Bitcoinfietsen.

Stijn Jager, marketing manager van SATOS, gaf het volgende aan:

We merkten met andere campagnes zoals de bus, dat er ontzettend veel foto’s werden gemaakt, en deze ook ontzettend veel aandacht kregen van (buitenlandse) pers. Zo kwamen we op het idee om onze doelgroep te belonen in plaats van Google of Facebook”,

Gedurende zes weken, tot 18 maart, rijden er 200 bitcoinfietsen door Amsterdam. Het enige wat je hoeft te doen om 5 euro aan Bitcoin te ontvangen is een foto te maken van de fiets en die te delen op Instagram met de hashtag #Bitcoinbike. * Kijk op Satos.nl  voor de actievoorwaarden.

Als lid van het team van Bitned is Robbert constant bezig met het zoeken naar interessant en actueel nieuws. Hiernaast helpt hij dagelijks de redactie met het publiceren van nieuws artikelen over diverse Blockchain gerelateerde onderwerpen. Robbert volgt vanaf 2016 alle ontwikkelingen op het gebied van Blockchain en kocht in dit zelfde jaar zijn eerste Bitcoin. Momenteel heeft Robbert geïnvesteerd in o.a. Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.