Tot nu toe is Tron (TRX) het enige groene puntje in een zee van rood.

Tron is meer dan 5% gestegen op het moment van publicatie, waarschijnlijk omdat de lancering van mainnet op 31 mei nadert. De piek tilde TRX voorbij IOTA en hielp de crypto de 9e plek op CoinMarketCap te veroveren.

Tron de laatste 24 uur

Tron schoot aan het begin van de dag boven de $0,08, waarna het weer samen met de markt iets daalde. Hier is een blik op de bewegingen van Tron in de afgelopen 24 uur.

Tron haalt de laatste tijd vaak de kranten, waaronder met de recente aankondiging van TronVM.

Met de virtual machine kunnen ontwikkelaars snel op Ethereum gebaseerde, gedecentraliseerde apps overbrengen naar het Tron-netwerk. Tron kondigde ook een programma aan waarin ze leningen van $100.000 aanbieden aan ontwikkelaars die ervoor kiezen om DApps te ontwikkelen op de Tron blockchain.

Bron: Dailyhodl

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.