Het debat in Wall Street binnen verschillende financiële instellingen over het al dan niet de crypto-industrie te betreden is nog steeds in volle gang.

Sommige jonge, getalenteerde personen hebben echter al geprofiteerd van investeringen in de cryptocurrency-industrie, en stoppen bij hun werkgevers om verder te investeren in de crypto-markt en nieuwe bedrijven op te zetten.

Volgens Bloomberg verliet een directeur van de Deutsche Bank, Adrian Xinli Zhang, 29, zijn baan in dezelfde maand dat hij werd gepromoveerd. Op dezelfde manier stopten drie werknemers van 28 tot 36 jaar oud met hun baan om zich te richten op persoonlijke investeringen.

Ook bij BlockRock Inc nam Asim Ahmad, die pleitbezorger was voor pensioenfondsen en alternatieve beleggingen, afstand van een positie die zo vele in zijn omgeving zouden zien als droombaan vanwege de winst die hij maakte met Ethereum.

In 2016 zei Ahmad dat hij Ethereum met zijn spaargeld kocht toen het $10 waard was. Hij zag de prijs toen snel naar de $1400 stijgen. Hij zei:

“Als je op weg omhoog veel volatiliteit had, moet je accepteren dat het soms nog harder naar beneden kan gaan.”

Veel jonge beleggers hebben besloten om de winst die ze uit de handel met virtuele valuta hebben behaald, opnieuw te investeren in de crypto-markt. Dit is geweldig, gezien hun jonge leeftijd, zouden velen denken dat ze hun geld aan andere dingen zouden willen uitgeven, zoals het kopen van exotische auto’s en huizen. Maar in plaats daarvan besluiten ze om de winst terug de cryptocurrency-markt in te pompen.

Net als Ahmad, hij herinvesteerde zijn winst in durfkapitaal; dit zal een positieve bijdrage leveren aan de industrie in het algemeen.

Voormalige Blackrock fixed-income specialist sprak over generatieschisma op Wall Street en zei:

“De jongeren hebben misschien weinig intellectuele bagage en zijn misschien ruimdenkend, maar ze hebben ook minder verantwoordelijkheid voor het managen van risico’s en het uitwerken van de persoonlijkheden van de verschillende crypto’s.”

Instellingen op Wall Street zijn nog steeds in gesprek over of ze zich in de cryptocurrency-ruimte willen wagen en de fantastische mogelijkheden die het biedt, omdat de traditionele manier van betalen steeds minder populair wordt, omdat steeds meer mensen dagelijks cryptocurrency omarmen.

Bron: https://zycrypto.com/wall-street-is-losing-young-talents-to-the-crypto-industry/

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.