Het nieuwsplatform Bitned zag het licht op 5 mei 2018. Dit betekent dat Bitned over een maand precies een jaar bestaat! De hoogste tijd om een professionaliseringsslag te maken als u het ons vraagt. Het doel van Bitned is niet om enkel actualiteiten over te brengen in de vorm van nieuwsartikelen, maar ook om cryptocurrency en blockchain-technologie begrijpbaar te maken voor onze lezers. Dit doen we onder andere door u te helpen aan nieuwsartikelen, omrekentools (BTC-EUR/EUR-BTC), signals, inhoudelijke artikelen en compacte, wekelijkse updates.

In het jaar dat Bitned bestaat hebben we immense groei gezien. De daarmee gepaarde ontvangen feedback en verzoeken vertalen zich naar een gewenste uitbreiding van Bitned. We bespeuren namelijk vraagtekens bij ons publiek na het lezen van artikelen. Wat is bijvoorbeeld een bullish divergence of een bearish scenario? Hoewel we al deze vragen in onze e-mail inbox met liefde individueel zouden willen beantwoorden, is dit uiterst tijdrovend en gaat dit wellicht ten koste van de hoge kwaliteitsstandaard die we willen blijven hanteren. Om toch gehoor te geven aan de vraagtekens van lezers gaat Bitned naast het dagelijkse nieuws vanaf 10 april ook workshops, trainingen, consultancy en hulp of afstand aanbieden. Indien u hier geen behoefte aan heeft, geen zorgen. Er verandert voor u als nieuwslezer niets. Bitned zal nog steeds het laatste nieuws uit de wereld van cryptocurrency en blockchain-technologie verslaan. De enige verschillen? Een nieuwe domeinextensie, meer kennis en een nieuw jasje.

Bitned workshops & trainingen

Onze workshops zijn zo ontworpen dat zowel de leek als de beginneling er wat aan heeft. In de eerste workshop, Beginnen met cryptocurrency, behandelen we de beginselen. Zo wordt haarfijn uitgelegd wat Bitcoin, cryptocurrency en blockchain-technologie is, maar lichten we ook toe hoe u cryptocurrency koopt, ontvangt, verstuurt en zo veilig mogelijk bewaart in een digitale cryptocurrency wallet. We behandelen ook alternatieve cryptocurrencies, altcoins genaamd, en laten u zien hoe u uw cryptocurrency kunt investeren op een cryptocurrency exchange.

Uiteraard zijn de ervarenere gegadigden ook welkom bij ons. In de workshop Investeren in cryptocurrency, waar enige basiskennis voor vereist is, leren we u hoe u investeert in de juiste cryptocurrency, hoe u de laatste ontwikkelingen in de markt volgt en laten we u kennis maken met technische analyses om een geschikte entry en exit in de markt te bepalen. Beide workshops hebben een praktische insteek waarbij u bijvoorbeeld eigenhandig een cryptocurrency wallet aanmaakt. Natuurlijk gebeurt alles onder toeziend hoog en met hulp van een ervaren trader. Blijft u na de workshop nog even hangen? In het vragenuurtje kunt u ons het hemd van het lijf vragen en kunnen we vragen en opmerkingen klassikaal bespreken.

Hulp op afstand of hulp op locatie

In het verleden kreeg Bitned tal van verzoeken om op locatie een workshop te geven of telefonische consulten aan te bieden. Ook hier kunnen we tegenwoordig gehoor aan geven! Heeft u een dringende vraag; u weet bijvoorbeeld niet zeker hoe u uw tokens ontvangt na een hard fork, u wilt een-op-een leren hoe te handelen in cryptocurrencies of u heeft vragen omtrent de veiligheid van uw wallet of uw beleggingen? Dan kunt u online een afspraak inplannen om op afstand of op locatie hulp te ontvangen van verschillende experts met verschillende expertises. Indien u hulp op locatie wilt komt een van onze experts bij u langs om u van dienst te zijn. De invulling van een dergelijk bezoek? Die bepaalt u. Onze ervaren experts helpen u graag!

Als lid van het team van Bitned is Robbert constant bezig met het zoeken naar interessant en actueel nieuws. Hiernaast helpt hij dagelijks de redactie met het publiceren van nieuws artikelen over diverse Blockchain gerelateerde onderwerpen. Robbert volgt vanaf 2016 alle ontwikkelingen op het gebied van Blockchain en kocht in dit zelfde jaar zijn eerste Bitcoin. Momenteel heeft Robbert geïnvesteerd in o.a. Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.