ETH ETF Ethereum Handel Crypto ICO Blockchain

Toen hij te gast was bij CNBC’s Fast Money, zei de oprichter van Pantera Capital Management tegen investeerders dat alle cryptos nu erg goedkoop zijn en dat het een goed moment is om een positie op de markt in te nemen.

Pantera Capital is in 2014 een van de grootste crypto-hedgefondsen ter wereld geworden, nadat zij hun focus verlegd hadden van wereldwijde macro hedge-fund investeringen naar investeringen in Bitcoin en andere blockchain-gebaseerde startups.

Velen wachten op het grote institutionele geld om de crypto-markt te betreden, wat de volgende bull run mogelijk zou kunnen veroorzaken. Morehead verklaarde dat institutioneel geld al sinds 2013 aanwezig is op de markt en dat het een langzaam proces is, maar de geruchten van mogelijke SEC-regelgeving heeft zowel cryptohandelaren als financiële instellingen reden gegeven om te wachten met in te stappen.

“Veel instellingen kopen in wezen het gerucht en verkopen het feit,” zei hij. Ze investeren nu, zodat wanneer de regelgeving er dan uiteindelijk komt, zij al een positie op de markt hebben.”

Morehead’s beste advies voor crypto-investeerders is om een ​​crypto te kopen “zodra het zijn voortschrijdend gemiddelde van 230 dagen verbreekt.” Als de belegger dan een jaar wacht en vervolgens de positie verkoopt, zegt Morehead “zonder er zelfs maar aan te denken, maak je een gemiddelde winst van 239 procent.” Morehead benadrukte dat dit patroon “in de afgelopen zes jaar ongeveer vijf keer is voorgekomen “.

Moorehead voorspelde perfect dat Bitcoin hard zou crashen voor de volgende stijging in december. Nu gelooft Moorehead dat het tweede deel van zijn voorspelling uit zal gaan komen met een lange optimistische periode.

Morehead verklaarde dat Pantera het goed heeft gedaan sinds de crash begin 2018 en dat hij in de komende twaalf maanden verwacht dat Augur, een “gedecentraliseerd orakel- en voorspellingsmarktplatform gebouwd op de Ethereum blockchain” zal verschijnen als het volgende grote bewijs dat het een geweldige investering is.

Morehead denkt dat de dreigende regelgeving en het institutionele geld hebben bijgedragen aan de volatiliteit van de markt, maar de markt zal op de lange termijn blijven stijgen. Op dit moment, terwijl ongeveer we ongeveer 65% onder de all times highs zitten, is het een goed moment om in te kopen en te profiteren van de opkomende bull run.

Bron: https://zycrypto.com/ceo-of-crypto-hedge-fund-giant-pantera-capital-says-all-time-highs-are-coming-soon/

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.