Eén theorie die suggereert dat de markten op het punt staan opnieuw te stijgen, een stijging groter dan die we in december 2017 en januari 2018 zagen, komt van de toenemende inquisitie in cryptocurrencies. Gedreven door populariteit voorspellen experts dat steeds meer institutionele beleggers mee willen doen.

 

Naarmate meer en meer cryptocurrencies de mainstream binnentreden, en partnerschappen opbouwen met onder meer Santander, PwC, Goldman Sachs et al. willen grote, wall street en in de stad gevestigde investeerders meedoen. Een ding dat bij dit soort beleggers zeker is, is dat ze over het algemeen graag zeer grootschalige investeringen doen. Ze gaan niet een paar duizend dollar investeren, maar als ze ervoor kiezen om te beleggen, kunnen we veel investeringen in de richting van miljoenen dollars verwachten.

Crypto Patrick van YouTube heeft onlangs een video geüpload waarin ze dit idee van institutionele investeringen bespreken, met een potentiële boost van $10 miljard op de markt. Bekijk de volledige video hier- https://www.youtube.com/watch?v=hcY-NEJe3vk

Wat Crypto Patrick hier zegt is inderdaad mogelijk, dit soort investeringen zou kunnen komen van Wall Street-groepen (bijvoorbeeld), maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat de markt zulke hoge bedragen kan aantrekken?

Dan moeten we kijken naar de kleinere bedrijven die al aan boord van de blockchain-trein zitten. Wanneer we het hebben over aankondigingen van samenwerkingen, lijken ze vaak vrij onbetekenend, maar toch moet altijd het grotere geheel worden bekeken. Als bedrijven als MoneyGram, Walmart, Santander, PwC, Facebook enz. Allemaal successen gaan zien met blockchain-technologieën en cryptocurrencies, wordt het veel gemakkelijker om grote beleggers ervan te overtuigen hun geld te investeren. Zodra een belegger investeert, volgen er nog veel meer, door FOMO (Fear of missing out). Om de rest voor te blijven, zullen nieuwe investeerders hun rivalen proberen te overtroeven en meer gaan investeren. Hoe meer investeringen we zien, hoe stabieler de markten zullen worden.

In wezen zou het streven naar reguliere acceptatie heel goed een kettingreactie kunnen initiëren, die zou kunnen leiden tot investeringsniveaus die oplopen tot $10 miljard, als dit het geval is, zou de bull run simpelweg enorm zijn.

Dit is gebaseerd op speculatie en vertrouwt natuurlijk op een perfect klimaat en een aantal ideale situaties. Al met al kan dit wel gebeuren.

Bron: Cryptodaily

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.