Mensen tonen meer interesse in Ether dan in de voormalige CEO van Microsoft, Bill Gates. Ook vinden mensen Ethereum interessanter dan Warren Buffet, aldus te zien in de google-trends.

Ook al zijn zoekopdrachten naar Ethereum met google met ongeveer 75% gedaald, welke nu weer beginnen te stijgen trouwens, tonen mensen mensen nog steeds meer interesse in ETH dan JP Morgan of zelfs de New York Stock Exchange.

 Ethereum Google-zoekopdrachten in vergelijking met anderen.

 

Interessant is dat Iran een van de weinige plekken op aarde is waar mensen meer geïnteresseerd zijn in de andere genoemde onderwerpen. Bill Gates is daar om de een of andere reden heel populair.

Op andere plekken waar ETH niet de overhand heeft, is het een tamelijke close call, maar de meeste grote landen, zoals China en Rusland, evenals een groot deel van de ontwikkelingslanden, geven aanzienlijk meer om Ethereum dan om Gates of Buffett.

Wanneer we naar Bitcoin kijken zien we dat de cryptocurrency zelfs populairder is dan Lamborghini. Elon Musk maakt ook geen kans, noch zijn Tesla. Gates en Buffett vallen niet eens binnen de metingen.

Bitcoin Google zoekopdrachten in vergelijking met andere, mei 2018.

Mensen geven meer om bitcoin dan om aandelen, of de New York Times, die vandaag bitcoin op de voorpagina heeft staan.

Interessant genoeg is China een van de weinige plekken waar ze meer geven om iets anders dan Bitcoin.

 

Bron: Trustnodes

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.