Binance Exchange Labs Blockchain Singapore Vertex Ventures

De cryptocurrency-beurs Binance heeft een nieuwe sub-accounts-functie vrijgegeven voor institutionele en high-tier individuele traders. Dit blijkt uit een persbericht dat op 6 december met Cointelegraph is gedeeld.

Met de functie kunnen partijen maximaal 200 sub-accounts aanmaken onder één hoofdaccount. Dit “master”-account heeft als enige de controle over de activa tussen sub-accounts en kan elk van hen verschillende toegangsniveaus en machtigingen verlenen. Wel behoudt elke sub-account zijn eigen set API-limieten, om handel met hoge capaciteit mogelijk te maken.

Volgens Binance’s uitleg over de verschillen tussen het master-account en de sub-accounts, heeft de eerstgenoemde het exclusieve vermogen om alle gegevens en saldi te bekijken. Daarnaast kan het geld tussen accounts overdragen en volledige leidinggevende controle en toegang hebben tot een reeks hulpmiddelen voor activacontrole.

Daarnaast merkt het persbericht op dat de accountbeheerfunctie master-accounts toestaat hun ondergeschikten te bevriezen en weer vrij te geven.

De nieuwe sub-accounts zijn beschikbaar voor zakelijke gebruikers en ook personen met VIP 3-tier (of hoger) accounts. Binance schrijft dat het “VIP-niveaus berekent op geaggregeerde basis, en overeenkomstige kortingen toepast op alle sub-accounts.”

De beurs benadrukt ook dat het de beveiliging van zijn nieuwe functie voor sub-accounts heeft verhoogd.  Door de login-informatie te “verdelen” kan de beurs het risico tot een minimum beperken.

Binance gaf onlangs een tweede preview van zijn gedecentraliseerde beurs (DEX) uit. Een testnet-versie van het platform wordt binnenkort beschikbaar.

Op het moment van schrijven is Binance ‘s werelds grootste crypto-beurs op basis van dagelijks handelsvolume. De afgelopen 24 uur werd er voor ongeveer $1 miljard verhandeld op de beurs.

BRONCointelegraph
Als lid van het team van Bitned is Robbert constant bezig met het zoeken naar interessant en actueel nieuws. Hiernaast helpt hij dagelijks de redactie met het publiceren van nieuws artikelen over diverse Blockchain gerelateerde onderwerpen. Robbert volgt vanaf 2016 alle ontwikkelingen op het gebied van Blockchain en kocht in dit zelfde jaar zijn eerste Bitcoin. Momenteel heeft Robbert geïnvesteerd in o.a. Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.