Bithumb Qoo10 Azië Exchange DEX Decentralized Gedecentraliseerd Blockchain Crypto Korea

Bithumb, de grote Zuid-Koreaanse crypto-beurs, is een partnerschap aangegaan met de Aziatische e-commerce-gigant Qoo10. De bedrijven gaan samen een ​​cryptocurrency-betalingsdienst aanbieden. Dit meldden de bedrijven op 7 november in een officiële aankondiging.

Qoo10, het zogenaamde “Aziatische Amazon”, is een toonaangevend Zuid-Koreaans e-commercebedrijf. Qoo10 is vooral actief in de Aziatische markten zoals Singapore, Hongkong, China en Indonesië. Het persbericht meldt dat de samenwerking de betalingsdienst van de beurs zal uitbreiden als een wereldwijde betaalmethode.

De twee bedrijven tekenden in augustus een contract en zijn vervolgens met de Qoo10-afwikkelingsservice en het Bithumb Cache-systeem aan de slag gegaan. Bithumb Cache is een service voor wachtwoordafhandeling waarmee klanten hun geld kunnen converteren voor betalingen met hun wachtwoord.

Door deze nieuwe samenwerking wordt het mogelijk om producten van Qoo10 te kopen met behulp van Bithumb Cache. Het persbericht van de beurs meldt:

“De samenwerking met Qoo10 heeft het voor ons mogelijk gemaakt om Bithumb Cache voor het echte leven in het buitenland te gebruiken. We zullen onze services blijven verbeteren om het gebruiksgemak te verbeteren.”

Eerder deze zomer kocht eBay gekocht voor $573 miljoen, met als doel de internationale aanwezigheid van eBay te vergroten.

Vorige week ging de crypto-beurs de samenwerking aan met het Amerikaanse Fintech-bedrijf SeriesOne. De twee hebben als doel een effecten-tokenuitwisseling in Amerika te openen, aldus Cointelegraph op 1 november.

Volgens CoinMarketCap is Bithumb momenteel de 76e grootste crypto-beurs. De beurs had een totaal handelsvolume van meer dan $3.028 miljard in de afgelopen 24 uur.

BRONCointelegraph
Als lid van het team van Bitned is Robbert constant bezig met het zoeken naar interessant en actueel nieuws. Hiernaast helpt hij dagelijks de redactie met het publiceren van nieuws artikelen over diverse Blockchain gerelateerde onderwerpen. Robbert volgt vanaf 2016 alle ontwikkelingen op het gebied van Blockchain en kocht in dit zelfde jaar zijn eerste Bitcoin. Momenteel heeft Robbert geïnvesteerd in o.a. Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.