Over Ons

Bitned is voor iedereen

Of je nu een beginner of gevorderd bent; we bieden interessant nieuws, nuttige informatie en handige tools voor iedereen die cryptocurrency interessant vindt. Zo doen we dagelijks verslag over alles wat zich afspeelt in de wondere wereld van Bitcoin en andere blockchain gerelateerde projecten. Dit varieert van nieuws, reviews, aankondigingen, uitleg en video’s.

Bitned is sociaal

Naast actueel nieuws en informatie bieden we diverse methoden voor crypto-fanaten om met elkaar in contact te komen en de discussie aan te gaan over verschillende Bitcoin gerelateerde onderwerpen. Ook ons team is eenvoudig te benaderen via e-mail, telefoon en social media. Zo hebben we een eigen Reddit en Telegram kanaal. Hier gaan we dagelijks de discussie aan over ontwikkelingen in de wereld van Bitcoin, blockchain en andere gerelateerde onderwerpen. Dit is ook de plek waar je feedback kan geven op onze nieuws artikelen, website of iets in kan brengen dat wellicht interessant is voor al onze lezers. Natuurlijk zijn we ook te vinden op Facebook of Instagram.

Onze missie

Onze missie is Bitcoin, Blockchain en cryptocurrency begrijpelijk en inzichtelijk te maken voor een groter publiek in Nederland.

Contact

We werken graag met je samen bij het maken en verspreiden van nieuws. De snelste manier om met ons in contact te komen is via ons contactformulier.

<3

We zijn gek op samenwerken. Heb jij net zoals ons een obsessieve passie voor Bitcoin, blockchain of andere cryptovaluta? Neem dan direct contact met ons op of neem een kijkje op deze pagina.